Föregående dag

2004-10-30

Nästa dag
Äntligen lämna storstaden San Francisco!! Gick upp tidigt 06:00 och tog som vanligt en donut och en kaffe till frukost. Gratisbuss till flygplatsen där vi hämtade ut surfprylarna i storageroom och sen bar det av!!


Några bilder från flygplanet.


Våran fina bil stod parkerad med en skylt CONNY. Bilen var öppen och nyckeln fanns under förarsätet. (Allt är väldigt lugnt och ingen stress här, ingen låser bilar osv.) Bilen känns precis som en Toyota Carina fast heter här Geo Prizm. Rena lyxbilen: Automatlåda, AC, Airbag, Centrallås m.m.

När vi kom till Paia och hittade till huset kom vi inte in. Och ingen svarade på telefonen. Det fanns små boxar som öppnades med koder. Vi hade av någon anledning fått fel kod. Så vi började bli lite stessade eftersom vi hade shoppat lite mat som behövde kylskåp. Vi fick åka och kolla runt lite! Så här såg det ut på surfspotet Hookipa Beachpark:


Tillslut så svarade våran käre värd i telefon och vi fick våran kod och kunde komma in i huset. Jag ringde då Sergio (Han vi hyrde bilen av) Han lät väldigt confused och förstod inte riktigt vem jag var. "She was going to arrive 12:00.." Jag fick som vanligt förklara att jag var en kille. Det förklarar också varför vi fick en sån fin bil "tjejbilen" hans finaste hyrbil! Johan och Eriks bil var en riktig skrothög.

På kvällen gick vi ner till en resturang och åt lite mat. Jag åt en Calzone och Nina åt någon pastarätt med sallad. Yamee!Föregående dag
Nästa dag