Föregående dag

2004-11-03

Nästa dag
Idag bestämde vi oss för att åka och kolla lite på södra delen. Vi hade hört att det skulle vara så vackert där. Conny var dock aningen svår övertalad för han såg att det kanske skulle blåsa här där vi bor. Vi kom i allafall i väg och besökte en jättefin lavalagun, där snorklingen var av bästa sort. Det kändes som man var i ett stort akvarium och det var bara att öppna munnen för att få lunch.
Sedan for vi till Makena beach, en av de allra vackraste stränderna jag någonsin sett. Vi klättrade upp på ett berg för att få bättre vy över stranden och kom i stället in på en nudist strand, tom surfarna var nakna. Det ni alla tjejer det var en syn för ögat. Det var ju ganska skrattretande. Vi träffade sedan Erik och Johan och fortsatte snorkla under eftermiddagen. Erik hade en undervattenskamera så även världen under vatten kunde vi få se. Sen åkte vi ut på en väg med lava från 1790. Ett riktigt månlandskap!! Conny fick sen surfa i en halvtimma.

Jag har tvättat för första gången här i dag, tvättmaskinen var inte använd på ett tag så det var bara att börja rensa trumman som var fylld med spindlar och dess nät. Om det börjar klia i kläderna det nog bara äggen.

God natt och tack för i dag från pradiset säger Eva och Adam.Vårat hus


Kihei Beach
Makena Beach


Fortfarande blek, trots att det är sol och 30 grader varje dag! men men man hinner nog bli brun. Tack föresten Sofie för Bordershortsen jag fick i födelsedagspresent dom är assköna!!Lunch!


Dyk stället!


Snorkel-conny
Fiskar fanns det gott om!!


Den är corallen såg ut som en döskalle


Regnbåge!


Ett surfspot som kostat många liv. Notera gravplatserna!


Johan och Erik stötte på en tornado. Dom körde rakt in i den och skakad om bilen ordentligt.Föregående dag
Nästa dag