Föregående dag

2004-11-04

Nästa dag
Idag vart det inget morgonsurf för att det var lite små vågor utanför oss. Nina var hurtig och tog en morgon joggingtur. Den vanliga vinden verkar också strejka så vi får fortsätta att utforska ön. Vi bestämde oss för att åka till Lahaina som skall vara en mysig stad på södra sidan av ön.Våran granne Joel är söt tycker Nina. Andra husdjur vi har är en katt, bananspindlar och lite kackelackor, inte lika söta tycker nina!


Conny på Longboard på en strand nära Lahaina.


Nina provade här också att surfa. Tyvärr inga bilder på det för jag fick följa med och hjälpa till och hålla hajarna borta. Men det gick bra och Nina ställde sig upp och surfade 2ggr, inte illa!!
När vi skulle hem valde vi att köra en liten kurvig väg. Den var grymt cool och vacker natur med inslag av landskap från Gotlands raukar, Himalaya, Grand canyon, Kina, Regnskog, vattenfall m.m. Vissa delar var väldigt smala och fick man möte så var det bara till att backa. Som tur var så var det inte så många bilar ute på kvällskvisten.
Klart trevlig dag, Ikväll lagar vi pasta och korv!! med en iskall Corona Extra inkl citron. Livet på topp!!


Nina hittade vegetariska korvar på pinne i våran grannbutik, Manafood. Manafood ägs av hippies och har typ bara organinska prylar. Nina Like a Lot!

Föregående dag
Nästa dag