Föregående dag

2004-11-05

Nästa dag
Idag vart det sovmorgon!! Sov ända till 09:00!! Nina var redan uppe och serverade kall choklad med rostat bröd och marmelad. Yamee!. Jag, Nina, Johan och Erik tog vår bil och åkte mot Lahaina och skulle snorkla. Denna dag var molnig med inslag av regn och ingen vind, Ja det är inte alltid sol på Hawaii. Vi möttes av en skylt som varnade för hajar. ÖhouuJohan måste ha simmat på en Yellyfish (brännmanet) Han hade sveda hela vägen hem. Aj ajSedan åkte vi till Markus Bomans (Han äger Surfers Paradise i Varberg) lyxhus som han hyrt. Ligger precis vid vattnet och vi tog en fika där. Åkte sedan till vårat lilla krypin och åt lunch. Chickensoup för min del och Nina åt Pasta med sås.
Det började sedan regna på allvar och vi kunde åka till shoppingcentret med gott samvete.


Julpyntet har börjat även här på Maui!! Julgranarna är något överpyntade.
Nina skiner av lycka nu när hon äntligen får shoppa loss!


Conny får sitta och vänta med ett par skyltdockor. Men dom var rätt trevliga dom också.


När vi kom hem så gick vi ner till Jacques (En riktigt mysig restaurant i Paia) där vi mötte upp de andra svenskarna (och en norsk) Conny var salig när han fick se flera av sina största vindsurfing stjärnor som han bara sett på film, såsom Jason Polakow från Australia mfl.


Vi hade kul även fast det inte syns på bilden! Till vänster Johan och Anders Bringdahl och till höger Erik och Norsken. (Johan Ekstedt och hans fru var också närvarande men syns tyvärr inte på bilden)


Tre öl senare...

Föregående dag
Nästa dag