Föregående dag

2004-11-07

Nästa dag
Idag bestämmer vi oss för att åka och kolla regnskogen och vattenfallen som inte ligger så långt ifrån där vi bor (Twinfalls). Det var en otrolig upplevelse. Cirka 2 km gångtur i vacker natur gjorde att man vart ordentligt svettig så det var väldigt skönt att bada i det ca 20 gradigt kalla vattnet.

Sen åkte vi hem och tog en snabb-lunch, mackor med nutella. (Nina åt inte nutella). Nutellan har jag nu fått gömma för Nina som inte klarar av att hålla sig.

Vi åkte sedan till Spreckesville och solade och badade. Efter ett tag ville vi aktivera oss lite så vi åkte till Markus och lånade 2 st plastkajaker och paddlade längs kusten och spanade in alla lyxhus som ligger där precis vid vattnet. Markus betalar $350 natten och då har han prutat ner priset rejält!!

Vi åkte sedan till Hookipa och kollade läget, sedan for vi hem och hann precis börja laga mat när telefonen ringde. Det var en orolig Anna (Markus tjej) som ringde och trodde något hade hänt Markus som inte hade kommit tillbaka från surfet på jättelänge och hon kunde inte se honom från huset, och det började skymma. Vi fick utrycka lite snabbt. Men när vi kom fram så hade Markus precis kommit in och var inte alls i nöd!! Han hade bara tagit sig en paddeltur till Kanaha. Vi åkte hem igen och fortsatte laga mat.

Efter maten så gick jag och Nina på Bio i Kahului. Vi såg en action-komedin "Taxi". Nina höll sig vaken hela filmen så då är den klart godkänd!!


Hmm...


Skönaste badet hitills!!Johan och Erik vill få med varje blomma på bild..


Sen åkte vi till Beachen i Spreck. Där delade vi på en jättegod nätmelon.
Vi åkte sen till Hookipa och våran käre "Monkey Sea Lion" låg fortfarnde kvar.


Föregående dag
Nästa dag