Föregående dag

2004-11-09

Nästa dag
I dag vaknade vi av att Erik knackade på dörren vid 06.45. Killarna åkte i väg och surfade på Hookipa och jag tog "sovmorgon" till åtta låg och läste min braiga bok. Sedan gjorde vi ett av måstena här på Maui. Vi åkte öster ut mot Hana, en kuststräcka som har blivit utnämnd till Hawaiis vackraste. Vi förstår verkligen varför...den var underbar. Utmed vägen finns det mycket saker att se. Det var varierande natur hela tiden, ett dussintal vattenfall hann vi se längs vägen, blommor i de mest exotiska kreationer och färger. Vi var på en botanisk trädgård "Garden of Eden" där vi fotade flitigt så att kortet i vår digitalkamera tog slut. Conny har nu blivit frälst i blommor och en ritig botaniker, kanske proppsar han inte på att jag ska köpa plastblommor hemma längre...


Coolt träd. Ser ut som trädet heter Arméträd eller nåt..


Här finns gott om naturmänniskor som värnar om fred på jorden m.m. Här åker vi in i "Garden of Eden"


Puohokamoa Falls
Jurassic Park spelades in här på Maui och klippan ni ser i bakgrunden kommer ni säkert ihåg.


Nina har träffat sin tvillingsjäl!!


Conny och hans nya vänner
En Röd strand i Hana. Nudiststrand stod det på kartan och Nina blev verkligen besviken när det bara var en ful gubbe som var naken!!
Det han mörkna innan vi hann runt hela ön.

När vi kom hem lagade Nina god mat medans jag var tvungen att jobba lite. Sedan tog vi en varsin drink och somnade gott.
Föregående dag
Nästa dag