Föregående dag

2004-11-24

Nästa dag
Vi gick upp 04:00 pip... För att köra upp till den stora vulkanen Haleakalá!! Vi ville se soluppgången och det såg riktigt stjärnklart ut på väg upp. Men väl uppe på andra sidan ön där solen går upp så var det där tyvärr lite moln. Det var helt klart svinkallt, vi hade på oss långbyxor, jumpaskor och 2st långarmade tröjor men det var alldeles för lite kläder. Vissa hade på sig kortbyxor och sandaler och dom var det synd om där dom stod huttrandes och väntade på att solen skulle gå upp.

Vi kom hem igen 08:30 och var riktigt trötta så vi slocknade på stört och Nina väckte mig vid 12:00. Hon ville inte slösa bort dagen utan ville till beachen. Jag var lite seg så Nina gick till Baldwin Beachen och jag mötte upp med bilen lite senare.

Lunch åt vi hemma, Omelett... Och Nina hittade VASA knäckebröd i våran grann-affär "Mana food". Sen åkte vi till stan och shoppade lite.. Till middag vart det pasta och till efterrätt åt vi popcorn, gott och blandat och jag lyxade till det med en chocklad-donut.


Coooold!!


Coooold!!


Det var som en massa mini vulkaner i kratern.
Fin utsikt över Kahului (Mauis största stad)


På väg ner...


Tillbaka ner till värmen!! Här en strandad valross..


Vi tog en promenad på stranden och passerade detta torkade lavaflöde (idag är det ju vulkan-tema)


Surfbuss!! Många bor i sina bilar här.
Flygplanen landar och åker ständigt....


Här står damen i ytterligare en blombuske...utanför vårt hus.


Omelett med en iskall Corona..


Nina hittade Vasa knäckebröd på Mana foods!!

Föregående dag
Nästa dag