Föregående dag

2004-11-29

Nästa dag
Jag gick upp 08:00 och knatade ner till internetcafet för att jobba lite innan surfet. Vind och våg prognosen ser riktigt bra ut nu!! Vi åkte ner till Kanaha och riggade upp 5,0 kvm. Seglet blev snabbt för stort och jag åkte in och bytte till mitt minsta segel. Vågorna var masthöga (ca 4 meter). Hela gänget drog sedan till Taco Bell och åt lunch. Jag och Nina åkte sedan tillbaka och jag körde några timmar till. Framåt kvällen blåste det lite för mycket (ca 20 m/s) och jag såg mitt det högsta hoppet jag någonsin sett. Det var spanjoren Victor Fernandes E42, han måste vart 40 meter upp i luften, såg helt sjukt ut!!

Ninas luftmadrass blåste också iväg fast hon lagt 3 stora stenar på den!!
När jag fått mer än nog så åkte vi till Kaahumanu center och gick runt och kollade lite. Jag köpte ett par nya coola skor.

Vi lagade sen Pasta Alfredo med en korv, lök och tomatröra till middag.


Så här såg långtidsprognosen ut idag. Undrar just hur mycket man orkar??


Den här killen får en och skratta varje gång han går förbi. Han har alltid lappat ihop kroppen så att den är helt täckt, idag har han nya strumpor!!
Så här såg det ut på Lanes nedanför Hookipa! Det var ingen ute, det säger det mesta...


Nina och den hawaiianska drottningen Kaahumanu. Hon gifte sig när hon var 13 år med kung Kamehamea i slutet av 1700 talet. Hon var väldigt insatt politiskt och gjorde mycket för kvinnorna. Där fick ni lite historia också!!

Föregående dag
Nästa dag