Föregående dag

2004-11-30

Nästa dag
Jag började morgonen med att ta en långpromenad runt i Paia. Det är verkligen skönt att promenera ett tag innan det är dags för frukost. Gick förbi stranden här i Paia, där det låg några människor och sov. Det är inte ovanligt med omkringströvare som enbart bär på sovsäck och gitarr...klimatet är ju det rätta för att sova ute. På morgonen är det som finast i Paia, innan staden har vaknat och innan det är som varmast. Det blåste rejält så efter frukost åkte vi till Kanaha beach park och Conny och killarna gick ut för att vindsurfa. Det gick knappast att ligga på stranden, för man blev så himla sandig.

Jag spatserade längs stranden för att få lite motion och sedan när Conny kom upp framåt eftermiddagen så åkte vi till Subway för att få lite lunch. Vi tillbringade sedan eftermiddagen på Maui Ocean Center, akvariet här på Maui.
Det var verkligen jättefina fiskar där, havssköldpaddor och massor av coola hajar att titta på. Det fanns ett rör att gå igenom genom hajakvariet så att man kunde se dem från alla olika håll. Vi drack lite cola med rom drinkar inne hos Johan och Erik innan vi lagade middag ostburgare och potatis.


Nina på morgonpromednad.


Här är en buddistisk kyrkogård i Paia


Efter windsurfingen åkte vi till Maui Ocean Center


Bruce på vaktpass


Se upp!! sköldpaddor korsar vägen


Den här coola sköldpaddan var sällskapssjuk och njöt när Conny klappade honom.


Murenorna är äckliga!!


I Tunneln mitt i vattentanken!!

Föregående dag
Nästa dag