Föregående dag

2004-12-04

Nästa dag
Idag blåser det!! Ovanligt va... Jag riggade mitt minsta segel för att det blåste ordentligt på Hookipa. Sedan åkte vi till Alex på Hi-tech för att lämna in våra longboards som vi köpt. När han säljer dom så skickar han en check hem till oss på $325 (köpte brädan för $350). På eftermiddagen seglade vi på "Secret".

Johan och Erik åker ju hem i natt så vi åkte och hjälpte till att checka in deras prylar som inte var så mycket eftersom dom har hyrt det mesta (deras brädor kom ju aldrig fram). Sedan åkte vi till Foodcourt en sista gång, och sen tog vi farväl...

Väl hemma så lagade jag min surfbräda som fick sig en smäll när brädan blåste ner från taket på "Secret". Men nu ska vi sova GOD NATT!!

Se ett kort filmklipp
(Endast 8933 Kb) En Wave-airial crash!! Observera att jag bara kan simma med en hand när jag har mitt axelskydd på.Jag (till vänster) och Erik helt själva på Hookipa. Väldigt sällsynt!! Det varade nästan en timme!!

Vi köpte mackor på Subway och åt dom på Kanaha.Våran nya hyrbil ;-)


Det såg inte så bra ut på "Kanaha" så vi åkte vidare upp till "Secret".


Inte direkt skönt att gå i barfota. Ännu värre var det att komma upp... Johan var snäll och kom och hjälpte mig och hade med sig mina flippflopp.


"Secret"


"Secret"


Detta var även Johan och Eriks sista dag i paradiset. Så vi åkte och vinkade av dom...

Föregående dag
Nästa dag